Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till London med flyg, buss
London
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Bryssel
Bryssel
Resa med buss, tåg, samåkning till London
London
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med flyg till London
London
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till London?

Planerar du att resa till London från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till London, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och London, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Eurostar, SJ, Blablabus, FlixBus eller IC Bus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och London har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-London-resa.

För din resa från Stockholm till London har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till London

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till London, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm London

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm London idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm London

Många flygningar förbinder Stockholm med London varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till London på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till London som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm London

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
London
Storbritannien
England
Avstånd
1433 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm London biljetter
Sök efter boende i London
Planera din resa från Stockholm till London enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till London enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och London som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Eurostar, SJ, Blablabus, FlixBus eller IC Bus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och London med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och London

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till London?
Hastighet Tåg från Stockholm till London är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och London erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller London ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm London-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-London-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till London?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till London, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och London är det snabbaste sättet att resa de 1433 km mellan Stockholm och London.
Säkerhetskontroller Resenärer till London måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm London har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till London kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till London?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och London, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och London är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till London är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till London (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Stockholm till London är vanligtvis mycket långsammare än tåg till London för att täcka den 1433 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och London kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i London?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Skavsta
Karta
Vasteras/Hasslo
Karta

Bussstationer för ankomst till London

London Victoria Coach Station
Karta

Ankomststationer i London

London St Pancras
Karta

Ankomstflygplatser i London

London City
Karta
Gatwick
Karta
Heathrow
Karta
Luton
Karta
Stansted
Karta
Sök efter Stockholm London biljetter
Sök efter boende i London

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och London

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till London och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till London.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och London. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-London.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-London är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till London under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-London. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till London.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till London. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i London.

Buss Stockholm London

De flesta bussar mellan Stockholm och London är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från London varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till London, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och London varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till London för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-London extra kostnader.

Bussar mellan Stockholm och London har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-London, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm London

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm London

Tåg Stockholm London

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och London rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till London. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till London minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Stockholm till London kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till London. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och London.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till London, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Stockholm till London

Eurostar
Eurostar
SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Stockholm London

Flyg Stockholm London

Flygbolag Stockholm London

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Brussels Airlines
Brussels Airlines
BA CityFlyer
BA CityFlyer
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Sök efter flyg Stockholm London
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid