Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Köln med flyg, buss
Köln
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Düsseldorf
Düsseldorf
Resa med buss, tåg, samåkning till Köln
Köln
Se priser
Stockholm
Resa med buss till Hamburg
Hamburg
Resa med flyg, tåg, samåkning, buss till Köln
Köln
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Köln?

Planerar du att resa till Köln från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Köln, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Köln, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus eller Onebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Köln har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Köln-resa.

För din resa från Stockholm till Köln har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Köln

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Köln, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Köln

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Köln idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Köln

Många flygningar förbinder Stockholm med Köln varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Köln på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Köln som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Köln

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Köln
Tyskland
Nordrhein-Westfalen
Avstånd
1167 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm Köln biljetter
Sök efter boende i Köln
Planera din resa från Stockholm till Köln enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Köln enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Köln som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus eller Onebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Köln med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Köln

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Köln?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Köln är det snabbaste sättet att resa de 1167 km mellan Stockholm och Köln.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Köln, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Köln har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Köln kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Köln måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Köln?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Köln är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Köln är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Köln (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Köln, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Köln kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Köln är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Köln för att täcka den 1167 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Köln?
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Köln ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Köln anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Köln erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Stockholm-Köln-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Köln-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Köln?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Köln

Koln
Karta
Köln-Deutz
Karta
Cologne South Airport
Karta

Ankomststationer i Köln

Köln Hbf
Karta
Köln Messe/Deutz
Karta
Köln-Ehrenfeld
Karta
Köln-Mülheim
Karta
Köln Süd
Karta
Köln/Bonn Flughafen
Karta
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Karta
Köln-Chorweiler
Karta
Köln-Chorweiler Nord
Karta
Köln-Dellbrück
Karta
Köln Hansaring
Karta
Köln-Longerich
Karta
Köln Volkhovener Weg
Karta
Köln-Blumenberg
Karta
Köln-Buchforst
Karta
Köln-Holweide
Karta
Köln-Nippes
Karta
Köln-Stammheim
Karta
Köln-Worringen
Karta
None
None

Ankomstflygplatser i Köln

Cologne Bonn
Karta

Om du letar efter ett bekvämt och prisvärt sätt att ta dig till stadens centrum från Köln Bonn Airport (CGN), så finns det några kollektivtrafik- och taxialternativ tillgängliga för dig:

 1. Tåg:
  Flygplatsen har en station som ligger under terminal 1. För att ta dig till centrala Köln kan du ta S-Bahn linje S12 eller S19. Tågen går regelbundet och resan tar ca 15 minuter. Biljetter kostar ca 3,30 €.

Instruktioner:
- När du har lämnat bagageutlämningen följer du skyltarna mot "Bahnhof/Train Station".
- Gå ner till den nedre nivån och följ skyltarna till stationen.
- Köp din biljett i biljettkassan eller i automaterna innan du går ombord på tåget.
- Se till att du validerar din biljett innan du går ombord.

 1. Buss:
  Köln Bonn flygplats är också väl försedd med busslinjer. De allmänna bussarna 161 och 163 tar dig till Kölns centralstation (Hauptbahnhof) på ca 25 minuter. Biljetter kostar ca 2,90 €.

Instruktioner:
- Följ skyltarna för "Bus/Bushaltestelle" när du lämnar bagageutlämningsområdet.
- Leta efter busshållplats 161 eller 163 och vänta på bussen.
- Köp din biljett direkt från föraren eller använd automaterna ombord.

 1. Taxi:
  Om du föredrar ett snabbare och bekvämare transportmedel kan du ta en taxi eller boka en Uber. Taxistationer finns precis utanför terminalen. En taxiresa in till Kölns centrum kostar ca 35-45 €, beroende på trafiksituationen. Om du väljer en Uber kan du boka via transportappar som Uber, Bolt eller Kapten.

Sök efter Stockholm Köln biljetter
Sök efter boende i Köln

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Köln

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Köln och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Köln.

 • 1. Jämför priser
  Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Köln. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Köln.
 • 2. Boka i förväg
  Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och Köln. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-Köln.
 • 3. Undvik rusningstider
  Biljetter Stockholm-Köln är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Köln under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Stockholm Köln

Bussar mellan Stockholm och Köln har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Köln varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Köln för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Köln varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Köln, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Köln extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Köln varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Köln på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Köln. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Stockholm Köln

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Sök efter bussbiljetter Stockholm Köln

Tåg Stockholm Köln

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Köln. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Köln.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Köln beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Köln är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Stockholm till Köln kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Köln. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Köln minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Stockholm och Köln. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Stockholm till Köln

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Sök efter tågbiljetter Stockholm Köln

Flyg Stockholm Köln

Flygbolag Stockholm Köln

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Sök efter flyg Stockholm Köln
Stockholm till Köln - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Köln

Vad man ska se och göra i Köln?

Kölns domkyrka, en av världens största gotiska kyrkor, är stadens mest kända landmärke. Klättra upp för de 533 trappstegen i det södra tornet för att njuta av en hisnande utsikt över staden och Rhen. I närheten hittar du också det romersk-germanska museet, som rymmer samlingar om det dagliga livet i det antika Rom och Germanien.

För en mer modern upplevelse kan du besöka stadsdelen Belgisches Viertel, som är känd för sina oberoende butiker, konstgallerier och trendiga kaféer. Missa inte Ludwig Museum, som rymmer en samling modern och samtida konst, och Chokladmuseet, där du kan lära dig mer om chokladens historia och till och med delta i provningar.

Slutligen får du inte missa möjligheten att prova den lokala ölen Kölsch på en av stadens många traditionella pubar. Köln är en stad i mänsklig skala där du kan njuta av kultur och historia samtidigt som du kopplar av i en vänlig och välkomnande atmosfär.

Sök efter Stockholm Köln biljetter
Sök efter boende i Köln

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid