Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Kiruna med flyg, tåg
Kiruna
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Gällivare
Gällivare
Resa med tåg till Kiruna
Kiruna
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Kiruna
Kiruna
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Kiruna?

Planerar du att resa till Kiruna från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Kiruna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Kiruna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Kiruna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Kiruna-resa.

För din resa från Stockholm till Kiruna har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Kiruna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Kiruna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Kiruna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Kiruna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Kiruna

Många flygningar förbinder Stockholm med Kiruna varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kiruna på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Kiruna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Kiruna

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Kiruna
Sverige
Avstånd
954 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Stockholm Kiruna biljetter
Sök efter boende i Kiruna
Planera din resa från Stockholm till Kiruna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Kiruna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Kiruna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Kiruna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Kiruna

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Kiruna?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Kiruna är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kiruna (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Kiruna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Kiruna är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Kiruna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kiruna för att täcka den 954 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Kiruna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Kiruna?
Landskap Tågen mellan Stockholm och Kiruna erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Stockholm till Kiruna är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Kiruna ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Kiruna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Kiruna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Kiruna?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Kiruna, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Kiruna är det snabbaste sättet att resa de 954 km mellan Stockholm och Kiruna.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Kiruna kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Kiruna måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Kiruna har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Kiruna?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta

Ankomststationer i Kiruna

Kiruna Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kiruna

Kiruna
Karta
Sök efter Stockholm Kiruna biljetter
Sök efter boende i Kiruna

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Kiruna

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Kiruna och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Kiruna.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Kiruna är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Kiruna under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Kiruna med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Kiruna.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Kiruna, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Kiruna och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Stockholm Kiruna

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Kiruna varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kiruna, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Stockholm och Kiruna har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Kiruna. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Kiruna varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Kiruna på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Kiruna extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Kiruna, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm Kiruna

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Kiruna

Tåg Stockholm Kiruna

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Kiruna minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Kiruna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Kiruna.

Tågen mellan Stockholm och Kiruna är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Kiruna. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Stockholm till Kiruna kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Kiruna, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Stockholm till Kiruna

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Kiruna

Flyg Stockholm Kiruna

Flygbolag Stockholm Kiruna

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Stockholm Kiruna

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid