Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Duved med tåg
Duved
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Östersund
Östersund
Resa med tåg till Duved
Duved
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Duved
Duved
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Duved?

Planerar du att resa till Duved från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Duved, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Duved, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Duved har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Duved-resa.

För din resa från Stockholm till Duved har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Duved

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Duved, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Duved

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Duved idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Duved

Många flygningar förbinder Stockholm med Duved varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Duved på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Duved som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Duved

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Duved
Sverige
Avstånd
528 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Stockholm Duved biljetter
Sök efter boende i Duved
Planera din resa från Stockholm till Duved enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Duved enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Duved som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, Snälltåget, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Duved med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Duved

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Duved?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Duved är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Duved (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Duved är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Duved, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Duved kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Duved är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Duved för att täcka den 528 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Duved?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Duved är det snabbaste sättet att resa de 528 km mellan Stockholm och Duved.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Duved, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Duved kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Duved har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Duved måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Duved?
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Duved erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Duved anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Duved ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Stockholm-Duved-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Duved-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Duved?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Duved

Duved station
Karta
Sök efter Stockholm Duved biljetter
Sök efter boende i Duved

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Duved

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Duved och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Duved.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och Duved. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-Duved.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Duved är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Duved under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Duved. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Duved.

Buss Stockholm Duved

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Duved varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Duved, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Duved varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Duved på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Duved, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Duved varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Duved för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Duved. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Stockholm till Duved hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Stockholm Duved

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Duved

Tåg Stockholm Duved

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Duved, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbiljetter från Stockholm till Duved kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Duved minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Duved. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Duved rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Duved. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Duved.

Tågbolag från Stockholm till Duved

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Duved

Flyg Stockholm Duved

Flygbolag Stockholm Duved

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Stockholm Duved

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid