Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Düsseldorf med buss, flyg
Düsseldorf
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Hamburg
Hamburg
Resa med flyg, samåkning, tåg, buss till Düsseldorf
Düsseldorf
Se priser
Stockholm
Resa med buss till Köln
Köln
Resa med tåg, buss, samåkning till Düsseldorf
Düsseldorf
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Düsseldorf?

Planerar du att resa till Düsseldorf från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Düsseldorf, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Düsseldorf, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus eller ADAC PostBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Düsseldorf har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Düsseldorf-resa.

För din resa från Stockholm till Düsseldorf har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Düsseldorf

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Düsseldorf, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Düsseldorf

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Düsseldorf idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Düsseldorf

Många flygningar förbinder Stockholm med Düsseldorf varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Düsseldorf på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Düsseldorf som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Düsseldorf

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Düsseldorf
Tyskland
Nordrhein-Westfalen
Avstånd
1147 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och flyg
Sök efter Stockholm Düsseldorf biljetter
Sök efter boende i Düsseldorf
Planera din resa från Stockholm till Düsseldorf enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Düsseldorf enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Düsseldorf som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus eller ADAC PostBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Düsseldorf med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Düsseldorf

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Düsseldorf?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Düsseldorf, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Düsseldorf är det snabbaste sättet att resa de 1147 km mellan Stockholm och Düsseldorf.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Düsseldorf har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Düsseldorf måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Düsseldorf kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Düsseldorf?
Miljövänligt Tåget Stockholm-Düsseldorf anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Stockholm till Düsseldorf är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Düsseldorf erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Düsseldorf-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Düsseldorf-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Düsseldorf?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Düsseldorf är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Düsseldorf, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Düsseldorf är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Düsseldorf (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Stockholm till Düsseldorf är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Düsseldorf för att täcka den 1147 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Düsseldorf kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Düsseldorf?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Düsseldorf

Düsseldorf
Karta
Düsseldorf
Karta

Ankomststationer i Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Karta
Düsseldorf Hbf
Karta
Düsseldorf Wehrhahn
Karta
Düsseldorf Zoo
Karta
Düsseldorf-Benrath
Karta
Düsseldorf-Bilk
Karta
Düsseldorf-Derendorf
Karta
Düsseldorf-Reisholz
Karta
Düsseldorf-Unterrath
Karta
Düsseldorf Flughafen Terminal
Karta
Düsseldorf Völklinger Str
Karta
Düsseldorf Volksgarten
Karta
Düsseldorf-Eller Süd
Karta
Düsseldorf-Friedrichstadt
Karta
Düsseldorf-Garath
Karta
Düsseldorf-Hamm
Karta
Düsseldorf-Hellerhof
Karta
Düsseldorf-Oberbilk
Karta
Düsseldorf-Rath
Karta
Düsseldorf-Rath Mitte
Karta
None
None

Ankomstflygplatser i Düsseldorf

Dusseldorf
Karta
Sök efter Stockholm Düsseldorf biljetter
Sök efter boende i Düsseldorf

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Düsseldorf

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Düsseldorf och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Düsseldorf.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Düsseldorf, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Düsseldorf och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Düsseldorf. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Düsseldorf.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Düsseldorf är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Düsseldorf under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Stockholm Düsseldorf

Bussar mellan Stockholm och Düsseldorf har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Düsseldorf varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Düsseldorf för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Düsseldorf varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Düsseldorf, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Düsseldorf varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Düsseldorf på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Düsseldorf, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Stockholm och Düsseldorf är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Stockholm Düsseldorf

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Eurolines
Eurolines
Sök efter bussbiljetter Stockholm Düsseldorf

Tåg Stockholm Düsseldorf

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Düsseldorf minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Düsseldorf beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Düsseldorf är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Düsseldorf. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Düsseldorf. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Düsseldorf.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Düsseldorf rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Stockholm till Düsseldorf kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Stockholm till Düsseldorf

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Sök efter tågbiljetter Stockholm Düsseldorf

Flyg Stockholm Düsseldorf

Flygbolag Stockholm Düsseldorf

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Sök efter flyg Stockholm Düsseldorf
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid