Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Budapest med flyg, buss
Budapest
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Berlin
Berlin
Resa med flyg, buss, samåkning till Budapest
Budapest
Se priser
Stockholm
Resa med flyg till Wien
Wien
Resa med tåg, buss, samåkning till Budapest
Budapest
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Budapest?

Planerar du att resa till Budapest från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Budapest, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Budapest, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Russian Railways, MÁV, ÖBB, FlixBus eller LEO Express) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Budapest har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Budapest-resa.

För din resa från Stockholm till Budapest har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Budapest

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Budapest, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Budapest

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Budapest idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Budapest

Många flygningar förbinder Stockholm med Budapest varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Budapest på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Budapest som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Budapest

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Budapest
Ungern
Avstånd
1317 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm Budapest biljetter
Sök efter boende i Budapest
Planera din resa från Stockholm till Budapest enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Budapest enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Budapest som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Russian Railways, MÁV, ÖBB, FlixBus eller LEO Express för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Budapest med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Budapest

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Budapest?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Budapest är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Budapest (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Budapest är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Budapest, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Budapest kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Budapest är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Budapest för att täcka den 1317 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Budapest?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Budapest är det snabbaste sättet att resa de 1317 km mellan Stockholm och Budapest.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Budapest, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Budapest kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Budapest har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Budapest måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Budapest?
Miljövänligt Tåget Stockholm-Budapest anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Budapest erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Budapest ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Stockholm-Budapest-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Budapest-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Budapest?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Budapest

Budapest
Karta
Budapest Airport
Karta

Ankomststationer i Budapest

Budapest-Keleti
Karta

Ankomstflygplatser i Budapest

Ferihegy
Karta
Sök efter Stockholm Budapest biljetter
Sök efter boende i Budapest

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Budapest

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Budapest och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Budapest.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Budapest är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Budapest under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Budapest, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Budapest och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Budapest. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Budapest.

Buss Stockholm Budapest

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Budapest extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Budapest varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Budapest på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Budapest. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Budapest varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Budapest, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Budapest varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Budapest för ditt resedatum.

Bussar mellan Stockholm och Budapest har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Stockholm Budapest

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Sök efter bussbiljetter Stockholm Budapest

Tåg Stockholm Budapest

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Budapest, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbiljetter från Stockholm till Budapest kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Stockholm och Budapest är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Budapest. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Budapest rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Budapest minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Stockholm till Budapest

Russian Railways
Russian Railways
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Sök efter tågbiljetter Stockholm Budapest

Flyg Stockholm Budapest

Flygbolag Stockholm Budapest

Easyjet
Easyjet
Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
Air Berlin
Air Berlin
Ryanair
Ryanair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Sök efter flyg Stockholm Budapest
Stockholm till Budapest - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Budapest

Vad man ska se och göra i Budapest?

En av sevärdheterna i Budapest är det ungerska parlamentet, en imponerande byggnad som dominerar Donaus stränder. Det är ett av de största parlamenten i Europa och dess fasad i gotisk stil och nyrenässans är helt enkelt spektakulär. En guidad rundtur i interiören avslöjar dess överdådiga rum och arkitektoniska skatter.

Buda slott är en annan plats som du inte får missa. Slottet ligger på en kulle och har en fantastisk utsikt över staden, och här finns fascinerande museer som Budapests historiska museum och Ungerns nationalgalleri. Ta dig tid att vandra genom de charmiga kullerstensgatorna och utforska resterna av den gamla medeltida staden.

Det finns många sätt att ta sig runt i Budapest. Tunnelbanan är en av de äldsta i Europa, med fyra linjer som effektivt täcker hela staden. Bussar och spårvagnar är också mycket praktiska för att ta sig runt, och erbjuder ett utmärkt tillfälle att upptäcka stadens olika distrikt.

En av de mest unika upplevelserna i Budapest är att ta slottets linbana upp till toppen av Budakullen. Denna pittoreska resa erbjuder en magnifik utsikt över Donau och staden. Väl uppe på toppen kan du promenera genom slottsträdgården och njuta av den fridfulla atmosfären.

Sök efter Stockholm Budapest biljetter
Sök efter boende i Budapest

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid