Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Belgrad med flyg
Belgrad
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg till Budapest
Budapest
Resa med samåkning, buss till Belgrad
Belgrad
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Belgrad?

Planerar du att resa till Belgrad från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Belgrad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Belgrad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Belavia, Air Serbia, Norwegian Air Shuttle eller Blablacar) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Belgrad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Belgrad-resa.

För din resa från Stockholm till Belgrad har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Belgrad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Belgrad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Stockholm Belgrad

Många flygningar förbinder Stockholm med Belgrad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Belgrad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Belgrad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Belgrad

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Belgrad
Serbien
Avstånd
1621 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Stockholm Belgrad biljetter
Sök efter boende i Belgrad
Planera din resa från Stockholm till Belgrad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Belgrad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Belgrad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Belavia, Air Serbia, Norwegian Air Shuttle eller Blablacar för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Belgrad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Belgrad

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Belgrad?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Belgrad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Belgrad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Belgrad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Belgrad är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Belgrad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Belgrad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Belgrad för att täcka den 1621 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Belgrad?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Belgrad är det snabbaste sättet att resa de 1621 km mellan Stockholm och Belgrad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Belgrad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Belgrad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Belgrad måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Belgrad har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Belgrad?

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Belgrad

Belgrade
Karta

Ankomstflygplatser i Belgrad

Beograd
Karta
Sök efter Stockholm Belgrad biljetter
Sök efter boende i Belgrad

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Belgrad

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Belgrad och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Belgrad.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Belgrad är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Belgrad under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Belgrad, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Belgrad och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Belgrad. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Belgrad kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Stockholm Belgrad

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Belgrad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Belgrad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Belgrad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Belgrad för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Belgrad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Belgrad på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Belgrad. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Belgrad extra kostnader.

De flesta bussbolag tillåter passagerare att äta eller dricka på Stockholm-Belgrad-bussarna, vissa erbjuder till och med en snackservice där du kan köpa en drink eller en smörgås. Det är dock lämpligt att kontrollera varje företags specifika policy innan du reser.

Bussbolag Stockholm Belgrad

FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Belgrad

Flyg Stockholm Belgrad

Flygbolag Stockholm Belgrad

Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
Sök efter flyg Stockholm Belgrad
Stockholm till Belgrad - Billiga buss, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Belgrad

Vad man ska se och göra i Belgrad?

En av Belgrads mest emblematiska sevärdheter är fästningen, känd som Kalemegdan. Den ligger på en kulle och erbjuder en oavbruten utsikt över staden och är en oas av frid mitt i stadens liv och rörelse. Inne i fästningen kan man promenera genom magnifika trädgårdar, besöka militärmuseer och beundra historiska monument.

Belgrad är också känt för sitt livliga nattliv. Stadens gator kantas av barer, klubbar och restauranger där du kan njuta av den festliga atmosfären långt in på natten. Distrikten Skadarlija och Cetinjska är särskilt populära för att gå ut och insupa stadens bohemiska atmosfär.

När det gäller transport har Belgrad ett effektivt bussnät som trafikerar hela staden. Taxi är också populärt och prisvärt, men se till att du tar en officiell taxi för att undvika bedrägerier. För dem som föredrar att ta sig runt med cykel finns det också cykelvägar i hela staden.

Belgrad är också välkänt för sina ikoniska broar. Adriatiska bron är en av stadens symboler och erbjuder en magnifik utsikt över floden Donau. Örnbron är en gångbro som förbinder Kalemegdan-fästningen med Republikens torg.

Sök efter Stockholm Belgrad biljetter
Sök efter boende i Belgrad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid