Rekommenderad rutt
Ronneby
Resa direkt till Stockholm med buss, flyg
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Ronneby
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss, flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Ronneby till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Ronneby och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Ronneby till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Ronneby och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Ronneby och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Ronneby-Stockholm-resa.

För din resa från Ronneby till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Ronneby till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Ronneby till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Ronneby Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Ronneby Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Ronneby Stockholm

Många flygningar förbinder Ronneby med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Ronneby till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Ronneby Stockholm

Avgångsstad
Ronneby
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
385 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och flyg
Sök efter Ronneby Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Ronneby till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Ronneby till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Ronneby och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Ronneby och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Ronneby och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Ronneby till Stockholm?
Tillgänglighet Tågstationerna i Ronneby eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Ronneby till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Ronneby och Stockholm erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Flexibilitet Tågtiderna för Ronneby Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Ronneby-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Ronneby till Stockholm?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Ronneby och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Ronneby till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Ronneby och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Ronneby till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 385 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Ronneby och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Ronneby till Stockholm?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Ronneby till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Ronneby och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 385 km mellan Ronneby och Stockholm.
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Ronnebys flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Ronneby till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Ronneby Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Ronneby? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Ronneby

Ronneby station
Karta

Avgångsflygplatser i Ronneby

Kallinge
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Sök efter Ronneby Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Ronneby och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Ronneby till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Ronneby till Stockholm.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Ronneby till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Ronneby till Stockholm. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Stockholm kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Ronneby-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Ronneby-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.

Buss Ronneby Stockholm

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Ronneby-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Ronneby och Stockholm är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Ronneby från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Ronneby-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Ronneby till Stockholm på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Ronneby och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

Bussar mellan Ronneby och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Ronneby Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Ronneby Stockholm

Tåg Ronneby Stockholm

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Ronneby till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Ronneby till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Ronneby till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Ronneby till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Ronneby och Stockholm.

På tågen mellan Ronneby och Stockholm finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Ronneby och Stockholm. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Ronneby till Stockholm

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Ronneby Stockholm

Flyg Ronneby Stockholm

Flygbolag Ronneby Stockholm

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Avies
Avies
Sök efter flyg Ronneby Stockholm
Ronneby till Stockholm - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Ronneby till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Ronneby Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid