Hur tar man sig till Ukraina?

Oavsett om du är en erfaren resenär eller planerar din första resa till Ukraina är det ofta komplicerat att känna till de olika transportlösningar som står till buds för att nå landet och för att ta sig runt i Ukraina.

Vivanoda är här för att hjälpa dig att hitta de bästa transportalternativen i Ukraina och göra din resa till större städer som Kiev, Simferopol, Lviv, Odessa, Donetsk, Kharkiv eller Dnipropetrovsk enklare.

Vivanoda låter dig jämföra de olika transportalternativen för din resa till Ukraina, oavsett om du reser med flyg, tåg, buss eller samåkning. Vi har samlat all nödvändig information för att hjälpa dig att välja den bästa rutten och det bästa transportmedlet för dina behov och din budget. Vi har också listat de viktigaste transportföretagen för varje transportmedel, till exempel Ukraine International, Turkish Airlines, Aerosvit Airlines och FlixBus, så att du enkelt kan boka din resa.

Med buss till Ukraina

Att resa med buss till Ukraina är ett utmärkt val för dem som vill upptäcka landet i sin egen takt och utan att lägga ut för mycket pengar. Bussarna från FlixBus förbinder de mest avlägsna städerna och orterna, som Dnipropetrovsk, Kharkiv eller Donetsk, och erbjuder en unik och autentisk upplevelse.

Flyg till Ukraina

Att flyga till Ukraina erbjuder en mängd olika destinationer, till exempel Kiev, Simferopol eller Lviv. Flygbolag som Ukraine International, Turkish Airlines och Aerosvit Airlines erbjuder direktflyg från många europeiska städer, så du kan planera din resa mycket flexibelt.

Resa till Ukraina

Sök och hitta biljetter till Ukraina
Sök efter boende i Ukraina

Resa till Ukraina från Sverige

None
None
None
None