Hur tar man sig till Serbien?

Oavsett om du är en erfaren resenär eller planerar din första resa till Serbien är det ofta komplicerat att känna till de olika transportlösningar som står till buds för att nå landet och för att ta sig runt i Serbien.

Vivanoda är här för att hjälpa dig att hitta de bästa transportalternativen i Serbien och göra din resa till större städer som Belgrad eller Nis enklare.

Vivanoda låter dig jämföra de olika transportalternativen för din resa till Serbien, oavsett om du reser med flyg, tåg, buss eller samåkning. Vi har samlat all nödvändig information för att hjälpa dig att välja den bästa rutten och det bästa transportmedlet för dina behov och din budget. Vi har också listat de viktigaste transportföretagen för varje transportmedel, till exempel Wizzair, Montenegro Airlines, Tarom, Hellenic Train och FlixBus, så att du enkelt kan boka din resa.

Med tåg till Serbien

Tåg är ett mycket bekvämt sätt att upptäcka Serbien, med snabba förbindelser mellan de största städerna och spektakulära panoramavyer. Höghastighets- eller regionaltåg från Hellenic Train förbinder städer som på kort tid.

Med buss till Serbien

Att resa med buss till Serbien är ett utmärkt val för dem som vill upptäcka landet i sin egen takt och utan att lägga ut för mycket pengar. Bussarna från FlixBus förbinder de mest avlägsna städerna och orterna, som Nis eller Belgrad, och erbjuder en unik och autentisk upplevelse.

Flyg till Serbien

Att flyga till Serbien erbjuder en mängd olika destinationer, till exempel Belgrad eller Nis. Flygbolag som Wizzair, Montenegro Airlines och Tarom erbjuder direktflyg från många europeiska städer, så du kan planera din resa mycket flexibelt.

Resa till Serbien

Sök och hitta biljetter till Serbien
Sök efter boende i Serbien

Resa till Serbien från Sverige

None
None
None
None