Rekommenderad rutt
Orebro
Resa direkt till Stockholm med tåg, buss
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Orebro
Resa med tåg, buss till Södertälje
Södertälje
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Orebro till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Orebro och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Orebro till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Orebro och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Orebro och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Orebro-Stockholm-resa.

För din resa från Orebro till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Orebro till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Orebro till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Orebro Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Orebro Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Orebro till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Orebro Stockholm

Avgångsstad
Orebro
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
162 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Orebro Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Orebro till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Orebro till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Orebro och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Orebro och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Orebro och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Orebro till Stockholm?
Priser Bussbiljetter från Orebro till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Orebro och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Orebro och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Orebro och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Orebro till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 162 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Orebro till Stockholm?
Hastighet Tåg från Orebro till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Orebro och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Orebro eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Orebro-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Orebro Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Orebro? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Orebro

Örebro Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Södra station
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta
Sök efter Orebro Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Orebro och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Orebro till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Orebro till Stockholm.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Orebro till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Orebro till Stockholm. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Stockholm.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Orebro till Stockholm. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Stockholm kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Orebro Stockholm

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Orebro-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Orebro och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Orebro från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Orebro-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Orebro till Stockholm på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Orebro-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Orebro-Stockholm extra kostnader.

Bussbolag Orebro Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Orebro Stockholm

Tåg Orebro Stockholm

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Orebro till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Orebro till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Orebro och Stockholm.

Tågen mellan Orebro och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Orebro till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Orebro till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Orebro och Stockholm. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Orebro till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Orebro Stockholm
Orebro till Stockholm - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Orebro till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Orebro Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid