Mjölby
Resa direkt till Linköping med tåg, buss
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Mjölby till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Mjölby och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Mjölby till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Mjölby och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Mjölby och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Mjölby-Linköping-resa.

För din resa från Mjölby till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Mjölby till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Mjölby till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Mjölby Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Mjölby Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Mjölby till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Mjölby Linköping

Avgångsstad
Mjölby
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
31 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Mjölby Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Mjölby till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Mjölby till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Mjölby och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Mjölby och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Mjölby och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Mjölby till Linköping?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Mjölby och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Mjölby och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Mjölby till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Mjölby och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Mjölby till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 31 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Mjölby till Linköping?
Tillgänglighet Tågstationerna i Mjölby eller Linköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Mjölby till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Mjölby och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Mjölby-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Mjölby Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Mjölby? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Mjölby

Mjölby station
Karta
Mjölby McDonalds
Karta

Avgångsstationer i Mjölby

Mjölby station
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Mjölby Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Mjölby och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Mjölby till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Mjölby till Linköping.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Mjölby till Linköping. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Linköping kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Mjölby till Linköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Linköping.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Mjölby-Linköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Linköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Mjölby Linköping

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Mjölby-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Mjölby och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Mjölby-Linköping extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Mjölby från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Mjölby-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Mjölby till Linköping på Vivanoda.

Bussar mellan Mjölby och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Mjölby Linköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Sök efter bussbiljetter Mjölby Linköping

Tåg Mjölby Linköping

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Mjölby till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Mjölby till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Mjölby och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Mjölby till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Mjölby till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Mjölby och Linköping.

På tågen mellan Mjölby och Linköping finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Mjölby till Linköping

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Mjölby Linköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid