Reser från London till Nottingham

Planera din resa från London till Nottingham i tåg, buss, samåkning

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från London till Nottingham i tåg, bil, buss

 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
London
Nottingham
/
/
 • Hämta priser

Resa London Nottingham

Transportmedelsamåkning, buss, tåg
avstånd176 km
Direkt linjeJa

Hur får man från London till Nottingham?

Vi erbjuder 1 linjer i tåg, buss, samåkningatt förbereda din London Nottingham resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
 • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, samåkning).
 • Få priser, tider och varaktighet för resan London Nottingham genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
 • Hitta städerna London och Nottingham på en karta, liksom rutten London Nottingham och de olika anslutningspunkterna (Nottingham Station, East Midlands Parkway Station, Nottingham busstation, East Midlands Airport busstation, London St Pancras Station, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
 • Sök efter hotell i Nottingham

Alla transportsätt London Nottingham

Läs mer information om varje transportmedel:

Carpool från London till Nottingham

Carpooling är ett nytt sätt att resa genom att dela din resa London-Nottingham med andra resenärer som letar efter samma rutt. Detta har en mycket positiv miljöpåverkan eftersom det optimerar bilens kapacitet och det gör det också möjligt att spara pengar.

Den viktiga skillnaden mellan bildelning och andra transportsätt är att den inte har en schemalagd tidtabell. Så du har fler sannolikheter att hitta London-Nottingham åker fem dagar före din resedatum än tre månader. Detta är mer en slutlös lösning att gå till Nottingham.

London till Nottingham buss

Letar du efter en buss från London till Nottingham? Det finns verkligen en direkt busslinje som kör denna rutt.

Åker med buss från London till Nottingham kanske inte är så uppenbar för dig. För att uppmuntra dig att ta bussen till Nottingham, här är några argument som kommer att övertyga dig.

 • När det gäller eluttag i din plats och USB-portar kan du ladda smartphone och bärbar dator. Du kommer att kunna spendera all din tid frånLondon till Nottingham titta på en bra film, lyssna på musik och varför inte ens arbeta!
 • Oslagbara priser! PåLondon Nottingham rutt, bussföretag erbjuder priser som ofta är mycket lägre än tåg eller samkörning.
 • De nya bussarna som används av National Express är grönare än användning av samkörning och ännu mer än din personliga bil. VägenLondon Nottinghamär en redan befintlig infrastruktur som delas med andra fordon. Landskapsbalansen är därför neutral.

Coachföretag på London Nottingham resa

National Express är det enda bussföretaget som tjänar direkt busslinje London Nottingham.

National Express London Nottingham

Bussen stannar in London

Vi rekommenderar att du anländer till London busstation mellan 15 och 30 minuter före avgångstid beroende på bussföretag. Destinationens namn 'Nottingham"nämns alltid på framsidan av bussen. Innan du går ombord ska du visa din biljett till föraren, sätta ditt bagage i fästet och sedan sitta vid din plats.

 • London Victoria Coach Station

Ankomst busstationer i Nottingham

När du kommer in Nottingham, se till att du inte glömmer något vid din plats och i hållet.

 • Nottingham

tåg London till Nottingham

Finns det ett direkt tåg på väg till Nottingham från London?

Ja den London till Nottingham rutten betjänas av ett direkt tåg. Schemat kan variera under veckan, och direkt tåg får endast köras på vissa dagar. För att hitta det billigaste London-Nottingham tågbiljett, vi rekommenderar att du startar en sökning på Vivanoda med dina resdatum.

Avresetågstationer i London

 • London St Pancras
 • Stansted Airport
 • London Blackfriars

Ankomst tågstationer i Nottingham

 • Nottingham

Intercity tåg London Nottingham

Intercity-tågen tjänade de viktigaste städerna för rutten mellan London och Nottingham med en reducerad varaktighet jämfört med regionala tåg.

London Nottingham tågföretag

Tågföretaget som driver denna resa är East Midlands Trains.
East Midlands Trains London Nottingham

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)