Reser från London till Birmingham

Planera din resa från London till Birmingham i tåg, buss, samåkning

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från London till Birmingham i tåg, bil, buss

 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
London
Birmingham
/
/
 • Hämta priser

Resa London Birmingham

Transportmedelsamåkning, buss, tåg
avstånd163 km
Direkt linjeJa

Hur är det möjligt att gå från London till Birmingham ?

Liksom många resenärer letar du efter de billigaste transport erbjudandena att resa från London till Birmingham? Vanligtvis är detta inte en lätt uppgift och du måste surfa på flera webbplatser för att jämföra alla erbjudanden.

Tack vare din multimodala sökmotor Vivanoda hittar du på samma webbplats alla priser för bussar, samåkning och tåg att komma till Birmingham. Fyll i datumet för din resa till Birmingham och Vivanoda kommer att visa alla transporterbjudanden. För att förfina din sökning enligt dina preferenser använder du tillgängliga filter och sorteringsalternativ.

Du kommer främst använda tåg, samåkning och bussar av London Midland, CrossCountry, Blablacar, National Express, Virgin Trains, Chiltern Railways eller MegaBus att nå Birmingham.

Alla transportsätt London Birmingham

Om du redan har valt det transportsätt du vill resa med, gå direkt till det avsedda avsnittet:

Carpool från London till Birmingham

Ridesharing är ett nytt sätt att resa så att folk kan dela London-Birmingham bilresor med andra. Detta har en mycket positiv miljöpåverkan eftersom det optimerar bilens kapacitet och det gör det också möjligt att spara pengar.

Carpooling skiljer sig från de andra transportmedlen på grund av en odefinierad tidtabell. Så du har fler sannolikheter att hitta London-Birmingham åker fem dagar före din resedatum än tre månader. Detta är intressant för sista minuten resor till Birmingham.

tåg London till Birmingham

Finns det ett direkt tåg på väg till Birmingham från London?

Ja, det är möjligt att gå ifrån London till Birmingham med tåg utan att göra några förändringar. Var försiktig, eftersom det kan bero på datumet för din resa till Birmingham och det kan finnas färre direkt tåg från London på vissa dagar. För att kontrollera priser och tillgänglighet, starta nu en sökning efter en London-Birmingham tågbiljett på Vivanoda.

Intercity tåg London Birmingham

Intercity-tågen tjänade de viktigaste städerna för rutten mellan London och Birmingham med en reducerad varaktighet jämfört med regionala tåg.

London Birmingham tågföretag

Järnvägarna London Midland, Virgin Trains, Chiltern Railways och CrossCountry är de företag du kan resa med för din resa till Birmingham.
London Midland London BirminghamVirgin Trains London BirminghamChiltern Railways London BirminghamCrossCountry London Birmingham

Järnvägsstationer från London

 • London Euston
 • London Marylebone
 • Stansted Airport

Ankomst tågstationer i Birmingham

 • Birmingham International
 • Birmingham New Street
 • Birmingham Moor Street

London till Birmingham buss

Letar du efter en buss från London till Birmingham? Det finns verkligen en direkt busslinje som kör denna rutt.

Du kanske undrar om det är värt att resa med buss mellan London och Birmingham och vad fördelarna med detta transportsätt kan vara. Här är några orsaker som kan uppmuntra dig att ta bussen till Birmingham.

 • Mycket låga priser! PåLondon Birmingham linje, transportpriser är ofta oslagbara jämfört med andra transportsätt: samkörning eller tåg.
 • Flottan med MegaBus eller National Express-bussar är ny och därför grönare än samkörning. SedanLondon Birmingham vägen har redan byggts under en lång tid, bussar behöver inte ytterligare infrastruktur som förvränger landskapet.
 • Nästan alla bussar är utrustade med en WiFi-anslutning, vilket är mycket välkommen att resa med 163 km av resan.

Vilka bussföretag att resa mellan London och Birmingham?

Flera bussbolag betjänar städerna i London och Birmingham med direkt busslinje: MegaBus och National Express.

MegaBus London BirminghamNational Express London Birmingham

Bussen stannar in London

Kom ihåg att anlända till busstationen i London minst 15 minuter, eller till och med 30 minuter, före den utsända avgångstiden. Destinationens namn 'Birmingham"nämns alltid på framsidan av bussen. Då behöver du bara validera din biljett med föraren av National Express eller MegaBus, sätta in ditt bagage i bagageutrymmet och hitta din plats.

 • London Victoria Coach Station

Ankomst busstationer i Birmingham

När bussen har kommit till Birmingham, kolla och samla dina ägodelar för att inte glömma någonting.

 • Birmingham

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)