Rekommenderad rutt
Kiruna
Resa direkt till Stockholm med flyg, tåg
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Kiruna
Resa med tåg till Luleå
Luleå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser
Kiruna
Resa med tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Kiruna till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Kiruna och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Kiruna till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Kiruna och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Kiruna och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Kiruna-Stockholm-resa.

För din resa från Kiruna till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Kiruna till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Kiruna till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Kiruna Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Kiruna Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Kiruna Stockholm

Många flygningar förbinder Kiruna med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Kiruna till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Kiruna Stockholm

Avgångsstad
Kiruna
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
954 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Kiruna Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Kiruna till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Kiruna till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Kiruna och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Kiruna och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Kiruna och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Kiruna till Stockholm?
Priser Bussbiljetter från Kiruna till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Kiruna och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Kiruna och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Kiruna till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 954 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Kiruna och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Kiruna till Stockholm?
Landskap Tågen mellan Kiruna och Stockholm erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Kiruna till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Kiruna eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Kiruna Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Kiruna-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Kiruna till Stockholm?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Kiruna till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Kiruna och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 954 km mellan Kiruna och Stockholm.
Priser Flygbiljetter från Kiruna till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Kirunas flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Kiruna Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Kiruna? Var anländer jag i Stockholm?

Avgångsstationer i Kiruna

Kiruna Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Kiruna

Kiruna
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Sök efter Kiruna Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Kiruna och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Kiruna till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Kiruna till Stockholm.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Kiruna-Stockholm är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Stockholm under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Kiruna och Stockholm med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Stockholm.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Kiruna till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Kiruna Stockholm

Frekvensen av avgångarna till Kiruna från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Kiruna och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Kiruna-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Kiruna-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Kiruna till Stockholm på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Kiruna-Stockholm extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Kiruna-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Kiruna Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Kiruna Stockholm

Tåg Kiruna Stockholm

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Kiruna till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Kiruna till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Kiruna och Stockholm.

Tågen mellan Kiruna och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Kiruna till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Kiruna till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Kiruna till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Kiruna till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Kiruna Stockholm

Flyg Kiruna Stockholm

Flygbolag Kiruna Stockholm

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Kiruna Stockholm
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid