Rekommenderad rutt
Halmstad
Resa direkt till Köpenhamn med buss
Köpenhamn
Se priser
Alternativa rutter
Halmstad
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Se priser
Halmstad
Resa med buss till Malmö
Malmö
Resa med tåg, buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Se priser

Hur tar man sig från Halmstad till Köpenhamn?

Planerar du att resa till Köpenhamn från Halmstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Halmstad till Köpenhamn, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Halmstad och Köpenhamn, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Halmstad och Köpenhamn har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Halmstad-Köpenhamn-resa.

För din resa från Halmstad till Köpenhamn har du flera transportalternativ.

Buss från Halmstad till Köpenhamn

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Halmstad till Köpenhamn, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Halmstad Köpenhamn

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Halmstad Köpenhamn idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Halmstad till Köpenhamn som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Halmstad Köpenhamn

Avgångsstad
Halmstad
Sverige
Staden som är destination
Köpenhamn
Danmark
Avstånd
112 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Halmstad Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn
Planera din resa från Halmstad till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Halmstad till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Halmstad och Köpenhamn som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Halmstad och Köpenhamn med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Halmstad och Köpenhamn

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Halmstad till Köpenhamn?
Landskap Tågen mellan Halmstad och Köpenhamn erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Halmstad och Köpenhamn erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Halmstad till Köpenhamn är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Halmstad Köpenhamn-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Halmstad-Köpenhamn-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Halmstad till Köpenhamn?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Halmstad och Köpenhamn är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Halmstad och Köpenhamn, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Halmstad till Köpenhamn är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Köpenhamn (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Halmstad till Köpenhamn är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Köpenhamn för att täcka den 112 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Halmstad och Köpenhamn kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Halmstad? Var anländer jag i Köpenhamn?

Bussstationer för avgång i Halmstad

Halmstad Eurostop
Karta
Halmstad Regionbussterm.
Karta
Halmstad Eurostop
Karta

Bussstationer för ankomst till Köpenhamn

Kobenhavn
Karta
Köbenhavns Lufthavn
Karta
Köbenhavn Ingerslevsgade
Karta

Ankomststationer i Köpenhamn

København H
Karta
Københavns Lufthavn Kastrup
Karta
Österport
Karta
Nørreport St.
Karta
Sök efter Halmstad Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

3 tips för billigare resor mellan Halmstad och Köpenhamn

Har du bestämt dig för att resa från Halmstad till Köpenhamn och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Halmstad till Köpenhamn.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Halmstad och Köpenhamn med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Köpenhamn.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Halmstad till Köpenhamn. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Köpenhamn.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Halmstad-Köpenhamn är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Köpenhamn under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Halmstad-Köpenhamn. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Köpenhamn.

Buss Halmstad Köpenhamn

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Halmstad-Köpenhamn varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Halmstad till Köpenhamn på Vivanoda.

Bussar mellan Halmstad och Köpenhamn har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Halmstad-Köpenhamn extra kostnader.

De flesta bussar mellan Halmstad och Köpenhamn är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Halmstad-Köpenhamn, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbiljetter Halmstad-Köpenhamn är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Halmstad Köpenhamn

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Sök efter bussbiljetter Halmstad Köpenhamn

Tåg Halmstad Köpenhamn

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Halmstad och Köpenhamn rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Halmstad till Köpenhamn. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Halmstad och Köpenhamn.

Tågbiljetter från Halmstad till Köpenhamn kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Halmstad till Köpenhamn minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Halmstad och Köpenhamn är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Halmstad till Köpenhamn inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Halmstad till Köpenhamn

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Halmstad Köpenhamn
Halmstad till Köpenhamn - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Halmstad till Köpenhamn

Vad man ska se och göra i Köpenhamn?

Stadsdelen Nyhavn är ett måste med sina färgglada hus längs kanalen och livliga restauranger och barer. Det närliggande slottet Rosenborg är också en intressant plats att besöka, med sin samling av kungliga juveler och historiska föremål.

Amalienborgs slott är en annan ikonisk plats att besöka, med möjlighet att se vaktbytet. Danmarks nationalmuseum, som ligger i stadsdelen Frederiksstaden, är också en populär plats att besöka, med en samling historiska och kulturella artefakter.

Stadsdelen Christiania är unik med sina färgglada hus, grönområden och alternativa atmosfär. Det är också ett populärt nattlivsområde med regelbundna konserter och evenemang.

Dansk mat är också ett måste, bland annat smørrebrød, en slags smörgås med öppet ansikte, och bakverk, som de berömda kanelbullarna.

Sök efter Halmstad Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid