Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Vilnius med flyg
Vilnius
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med flyg till Kaunas
Kaunas
Resa med buss till Vilnius
Vilnius
Se priser
Göteborg
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Vilnius
Vilnius
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Vilnius?

Planerar du att resa till Vilnius från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Vilnius, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Vilnius, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixTrain, SJ, FlixBus, Eurolines eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Vilnius har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Vilnius-resa.

För din resa från Göteborg till Vilnius har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Vilnius

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Vilnius, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Vilnius

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Vilnius idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Vilnius

Många flygningar förbinder Göteborg med Vilnius varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Vilnius på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Vilnius som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Vilnius

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Vilnius
Litauen
Avstånd
886 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Göteborg Vilnius biljetter
Sök efter boende i Vilnius
Planera din resa från Göteborg till Vilnius enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Vilnius enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Vilnius som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixTrain, SJ, FlixBus, Eurolines eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Vilnius med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Vilnius

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Vilnius?
Landskap Tågen mellan Göteborg och Vilnius erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Miljövänligt Tåget Göteborg-Vilnius anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Göteborg till Vilnius är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Göteborg-Vilnius-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Vilnius-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Vilnius?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Vilnius är det snabbaste sättet att resa de 886 km mellan Göteborg och Vilnius.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Vilnius, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Vilnius måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Vilnius har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Vilnius kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Vilnius?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Vilnius, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Vilnius är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Vilnius är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Vilnius (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Vilnius kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Vilnius är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Vilnius för att täcka den 886 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Vilnius?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Bussstationer för ankomst till Vilnius

Vilnius
Karta

Ankomstflygplatser i Vilnius

Vilnius
Karta
Sök efter Göteborg Vilnius biljetter
Sök efter boende i Vilnius

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Vilnius

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Vilnius och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Vilnius.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Vilnius med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Vilnius.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Vilnius är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Vilnius under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Vilnius. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Vilnius.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Vilnius är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Vilnius under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Vilnius

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Vilnius varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Vilnius, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Vilnius varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Vilnius på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Vilnius har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Göteborg och Vilnius är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Vilnius, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Vilnius extra kostnader.

Bussbolag Göteborg Vilnius

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Vilnius

Tåg Göteborg Vilnius

Tågbiljetter från Göteborg till Vilnius kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Vilnius minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Vilnius. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Göteborg och Vilnius är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Vilnius rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Vilnius. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Vilnius.

Tågbolag från Göteborg till Vilnius

FlixTrain
FlixTrain
SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Vilnius

Flyg Göteborg Vilnius

Flygbolag Göteborg Vilnius

Air Baltic
Air Baltic
Wizzair
Wizzair
Air Lituanica
Air Lituanica
Ryanair
Ryanair
Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Göteborg Vilnius
Göteborg till Vilnius - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Vilnius

Vad man ska se och göra i Vilnius?

En av Vilnius mest kända sevärdheter är Gamla stan, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Med sina kullerstensgator, färgglada byggnader och imponerande barockkyrkor bjuder Vilnius historiska centrum på en unik medeltida atmosfär. Ett besök i Vilnius katedral, en av de största gotiska kyrkorna i Östeuropa, och Vilnius universitet, grundat 1579, är också ett måste.

De tre korsens kulle är en annan sevärdhet som man inte får missa i Vilnius. Kullen erbjuder en spektakulär panoramautsikt över staden och här finns också ruinerna av ett gammalt fort. För konstälskare är Lithuanian Museum of Fine Arts ett måste, med sin samling av litauiska verk från medeltiden till nutid.

När det gäller lokaltrafiken har Vilnius ett utmärkt kollektivtrafiknät. Bussar är det vanligaste sättet att ta sig runt i staden och förbinder alla distrikt i Vilnius. Det finns också ett spårvagnssystem som trafikerar de viktigaste turistområdena. För resenärer som vill ha en mer autentisk upplevelse är cykeluthyrning också ett populärt alternativ för att utforska staden i din egen takt.

Vilnius är också en utmärkt plats för promenader. De viktigaste turistattraktionerna ligger inom bekvämt gångavstånd i stadens centrum, så att du kan dra full nytta av stadens slående arkitektur och livliga atmosfär.

Sök efter Göteborg Vilnius biljetter
Sök efter boende i Vilnius

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid