Göteborg
Resa direkt till Vänersborg med tåg, buss
Vänersborg
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Vänersborg?

Planerar du att resa till Vänersborg från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Vänersborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Vänersborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, VY eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Vänersborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Vänersborg-resa.

För din resa från Göteborg till Vänersborg har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Vänersborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Vänersborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Vänersborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Vänersborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Vänersborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Vänersborg

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Vänersborg
Sverige
Avstånd
79 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Göteborg Vänersborg biljetter
Sök efter boende i Vänersborg
Planera din resa från Göteborg till Vänersborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Vänersborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Vänersborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, VY eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Vänersborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Vänersborg

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Vänersborg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Vänersborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Vänersborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Vänersborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Vänersborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Vänersborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Vänersborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Vänersborg för att täcka den 79 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Vänersborg?
Miljövänligt Tåget Göteborg-Vänersborg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Göteborg till Vänersborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Vänersborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Göteborg-Vänersborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Vänersborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Vänersborg?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Vänersborg

Vänersborg Centralstation
Karta

Ankomststationer i Vänersborg

Öxnered station
Karta
Sök efter Göteborg Vänersborg biljetter
Sök efter boende i Vänersborg

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Vänersborg

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Vänersborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Vänersborg.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Vänersborg, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Vänersborg och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Vänersborg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Vänersborg.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Vänersborg är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Vänersborg under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Vänersborg

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Vänersborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Vänersborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Vänersborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Vänersborg extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Vänersborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Vänersborg på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Göteborg och Vänersborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Vänersborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Göteborg Vänersborg

Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Göteborg Vänersborg

Tåg Göteborg Vänersborg

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Vänersborg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Vänersborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Vänersborg.

Tågbiljetter från Göteborg till Vänersborg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Göteborg och Vänersborg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Vänersborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Vänersborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Vänersborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Göteborg till Vänersborg

SJ
SJ
VY
VY
Sök efter tågbiljetter Göteborg Vänersborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid