Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Sarpsborg med tåg, buss
Sarpsborg
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med flyg, buss, tåg till Oslo
Oslo
Resa med tåg, buss till Sarpsborg
Sarpsborg
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Sarpsborg?

Planerar du att resa till Sarpsborg från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Sarpsborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Sarpsborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (VY, Swebus, VY Buss - NettBuss, FlixBus eller Wideroe) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Sarpsborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Sarpsborg-resa.

För din resa från Göteborg till Sarpsborg har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Sarpsborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Sarpsborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Sarpsborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Sarpsborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Sarpsborg

Många flygningar förbinder Göteborg med Sarpsborg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sarpsborg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Sarpsborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Sarpsborg

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Sarpsborg
Norge
Avstånd
183 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Göteborg Sarpsborg biljetter
Sök efter boende i Sarpsborg
Planera din resa från Göteborg till Sarpsborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Sarpsborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Sarpsborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som VY, Swebus, VY Buss - NettBuss, FlixBus eller Wideroe för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Sarpsborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Sarpsborg

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Sarpsborg?
Hastighet Tåg från Göteborg till Sarpsborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Sarpsborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Göteborg och Sarpsborg erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Sarpsborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Göteborg-Sarpsborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Sarpsborg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Sarpsborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Sarpsborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sarpsborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Sarpsborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Göteborg till Sarpsborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sarpsborg för att täcka den 183 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Sarpsborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Sarpsborg?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Sarpsborg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Sarpsborg är det snabbaste sättet att resa de 183 km mellan Göteborg och Sarpsborg.
Säkerhetskontroller Resenärer till Sarpsborg måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Sarpsborg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Sarpsborg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Sarpsborg?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Bussstationer för ankomst till Sarpsborg

Sarpsborg Quality Hotel
Karta
Sarpsborg
Karta

Ankomststationer i Sarpsborg

Sarpsborg
Karta
Sök efter Göteborg Sarpsborg biljetter
Sök efter boende i Sarpsborg

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Sarpsborg

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Sarpsborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Sarpsborg.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Sarpsborg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Sarpsborg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Sarpsborg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Sarpsborg.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Göteborg till Sarpsborg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Sarpsborg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Sarpsborg med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Sarpsborg.

Buss Göteborg Sarpsborg

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Sarpsborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sarpsborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Göteborg och Sarpsborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Sarpsborg extra kostnader.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Sarpsborg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Sarpsborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Göteborg till Sarpsborg hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Göteborg Sarpsborg

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Sarpsborg

Tåg Göteborg Sarpsborg

Tågbiljetter från Göteborg till Sarpsborg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Sarpsborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Sarpsborg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Sarpsborg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågen mellan Göteborg och Sarpsborg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Sarpsborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sarpsborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Göteborg till Sarpsborg

VY
VY
Sök efter tågbiljetter Göteborg Sarpsborg

Flyg Göteborg Sarpsborg

Flygbolag Göteborg Sarpsborg

Wideroe
Wideroe
Sök efter flyg Göteborg Sarpsborg
Göteborg till Sarpsborg - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Sarpsborg

Vad man ska se och göra i Sarpsborg?

En av Sarpsborgs huvudattraktioner är Borgarsyssel Museum, som berättar om regionens historia. Museet har en fascinerande samling arkeologiska föremål, utställningar om vikingatiden och en traditionell bondgård där du kan uppleva vardagslivet på 1800-talet. Historieintresserade kan också besöka Kongstens fästning, en oförstörd medeltida fästning med fantastisk utsikt över staden.

För naturälskare har Sarpsborg magnifika grönområden och vandringsleder. Kulåsen Park är en idealisk plats för att koppla av och njuta av naturen, med sina pittoreska stigar och fridfulla sjö. Du kan också upptäcka nationalparken Haldenkanalen, med sitt spektakulära landskap, sjöar och kanaler, perfekt för båt- och kajakpaddling.

När det gäller lokala transporter har Sarpsborg utmärkta järnvägsförbindelser, vilket gör det till en lättillgänglig destination från Oslo och andra större norska städer. Lokala bussar finns också för att ta sig runt i staden och det omgivande området.

När du besöker Sarpsborg ska du passa på att smaka på det goda norska köket. Färsk fisk och skaldjur är mycket populärt i området, och restaurangerna erbjuder en mängd olika fisk- och skaldjursrätter, t.ex. rökt lax och räkor.

Sök efter Göteborg Sarpsborg biljetter
Sök efter boende i Sarpsborg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid