Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Malaga med flyg, buss
Malaga
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med flyg till Madrid
Madrid
Resa med samåkning, tåg, buss till Malaga
Malaga
Se priser
Göteborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg till Malaga
Malaga
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Malaga?

Planerar du att resa till Malaga från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Malaga, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Malaga, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Renfe, ALSA, Eurolines, Swebus eller Iberia) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Malaga har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Malaga-resa.

För din resa från Göteborg till Malaga har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Malaga

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Malaga, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Malaga

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Malaga idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Malaga

Många flygningar förbinder Göteborg med Malaga varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Malaga på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Malaga som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Malaga

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Malaga
Spanien
andalusien
Avstånd
2626 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Göteborg Malaga biljetter
Sök efter boende i Malaga
Planera din resa från Göteborg till Malaga enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Malaga enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Malaga som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Renfe, ALSA, Eurolines, Swebus eller Iberia för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Malaga med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Malaga

Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Malaga?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Malaga, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Malaga är det snabbaste sättet att resa de 2626 km mellan Göteborg och Malaga.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Malaga har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Malaga kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Malaga måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Malaga?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Malaga är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Malaga är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malaga (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Malaga, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Göteborg till Malaga är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malaga för att täcka den 2626 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Malaga kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Malaga?
Hastighet Tåg från Göteborg till Malaga är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Malaga ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Malaga erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Malaga-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Göteborg-Malaga-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Malaga?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Bussstationer för ankomst till Malaga

Malaga
Karta

Ankomststationer i Malaga

Malaga-Maria Zambrano
Karta

Ankomstflygplatser i Malaga

Malaga-Costa del Sol
Karta
Sök efter Göteborg Malaga biljetter
Sök efter boende i Malaga

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Malaga

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Malaga och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Malaga.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Malaga är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Malaga under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Malaga. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Malaga.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Malaga. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Malaga.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Malaga är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Malaga under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Malaga

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Malaga. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Malaga varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malaga, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Malaga varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Malaga på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Göteborg och Malaga är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussarna Göteborg-Malaga är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Göteborg till Malaga hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Göteborg Malaga

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Göteborg Malaga

Tåg Göteborg Malaga

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Malaga. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Malaga minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Malaga, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbiljetter från Göteborg till Malaga kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Malaga rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Biljetter för sträckan Göteborg-Malaga kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Göteborg till Malaga

Renfe
Renfe
Sök efter tågbiljetter Göteborg Malaga

Flyg Göteborg Malaga

Flygbolag Göteborg Malaga

Iberia
Iberia
Pegasus
Pegasus
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
BA CityFlyer
BA CityFlyer
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Cimber Air
Cimber Air
Air Europa
Air Europa
Jetairfly
Jetairfly
Transavia.com France
Transavia.com France
Sök efter flyg Göteborg Malaga
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid