Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Geneve med flyg, buss
Geneve
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, flyg till Düsseldorf
Düsseldorf
Resa med flyg, buss, samåkning till Geneve
Geneve
Se priser
Göteborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg till Geneve
Geneve
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Geneve?

Planerar du att resa till Geneve från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Geneve, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Geneve, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (TGV Lyria, FlixBus, Eurolines CH, Eurolines eller Brussels Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Geneve har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Geneve-resa.

För din resa från Göteborg till Geneve har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Geneve

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Geneve, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Geneve

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Geneve idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Geneve

Många flygningar förbinder Göteborg med Geneve varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Geneve på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Geneve som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Geneve

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Geneve
Schweiz
Avstånd
1338 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Göteborg Geneve biljetter
Sök efter boende i Geneve
Planera din resa från Göteborg till Geneve enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Geneve enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Geneve som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som TGV Lyria, FlixBus, Eurolines CH, Eurolines eller Brussels Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Geneve med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Geneve

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Geneve?
Landskap Tågen mellan Göteborg och Geneve erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Göteborg till Geneve är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Geneve erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Geneve-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Göteborg-Geneve-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Geneve?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Geneve, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Geneve är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Geneve (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Geneve är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Göteborg till Geneve är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Geneve för att täcka den 1338 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Geneve kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Geneve?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Geneve, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Geneve är det snabbaste sättet att resa de 1338 km mellan Göteborg och Geneve.
Säkerhetskontroller Resenärer till Geneve måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Geneve kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Geneve har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Geneve?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Bussstationer för ankomst till Geneve

Geneva
Karta
Genève aéroport secteur international
Karta

Ankomststationer i Geneve

Genève Gare de Cornavin
Karta

Ankomstflygplatser i Geneve

Geneva-Cointrin International
Karta
Sök efter Göteborg Geneve biljetter
Sök efter boende i Geneve

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Geneve

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Geneve och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Geneve.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Geneve är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Geneve under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Geneve. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Geneve.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Geneve med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Geneve.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Geneve, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Geneve och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Göteborg Geneve

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Geneve varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Geneve på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Geneve varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Geneve, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Geneve. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Geneve varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Geneve för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Geneve extra kostnader.

De flesta bussar mellan Göteborg och Geneve är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Göteborg Geneve

FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Blablabus
Blablabus
Sök efter bussbiljetter Göteborg Geneve

Tåg Göteborg Geneve

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Geneve. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Göteborg och Geneve är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Geneve. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Geneve.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Geneve beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Geneve är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Göteborg till Geneve kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Geneve minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Göteborg till Geneve

TGV Lyria
TGV Lyria
Sök efter tågbiljetter Göteborg Geneve

Flyg Göteborg Geneve

Flygbolag Göteborg Geneve

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Thomson Airways
Thomson Airways
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Ryanair
Ryanair
Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air France
Air France
Sök efter flyg Göteborg Geneve
Göteborg till Geneve - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Geneve

Vad man ska se och göra i Geneve?

Genèves ikoniska jet d'eau är en populär turistattraktion som erbjuder en fantastisk utsikt över staden och de omgivande bergen. Kajerna vid sjön är också en populär plats för att koppla av och njuta av utsikten över sjön. Shoppingentusiaster kommer att njuta av stadens centrums lyxbutiker och lokala loppmarknader som Brocante de Plainpalais.

Genèves restauranger erbjuder en mängd olika rätter, från traditionella schweiziska specialiteter till internationella rätter. Stadens barer och klubbar är livliga och erbjuder ett varierat nattliv. Staden är också känd för sina lokala viner, som chasselas och gamay, som kan avnjutas på stadens många vinbarer.

Slutligen kan besökare i Genève dra nytta av närheten till många skid- och bergsorter, som Chamonix i Frankrike eller Zermatt i Schweiz, som erbjuder dagsutflykter för att njuta av det pittoreska alpina landskapet.

Sök efter Göteborg Geneve biljetter
Sök efter boende i Geneve

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid