Reser från Göteborg till Belgrad

Planera din resa från Göteborg till Belgrad i tåg, buss, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

4 alternativ att gå från Göteborg till Belgrad i flygplan, tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Göteborg
Belgrad
  • Hämta priser
2
Göteborg
Stockholm
Belgrad
/
  • Hämta priser
3
Göteborg
Köpenhamn
Belgrad
  • Hämta priser
4
Göteborg
Malmö
Belgrad
  • Hämta priser

Resa Göteborg Belgrad

Transportmedelflygplan, buss, tåg
avstånd1545 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Göteborg till Belgrad?

Vi erbjuder 4 linjer i tåg, buss, flygplanatt förbereda din Göteborg Belgrad resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, flygplan).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Göteborg Belgrad genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Göteborg och Belgrad på en karta, liksom rutten Göteborg Belgrad och de olika anslutningspunkterna (Beograd flygplats, Landvetter flygplats, Saeve flygplats, Gothenburg busstation, Göteborg Nils Ericsonterminal busstation, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Belgrad

Alla transportsätt Göteborg Belgrad

För en resa från Göteborg (Sverige) till Belgrad (Serbien Och Montenegro) med ett avstånd på 1545 km kan du låna 3 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Direktflyg Göteborg> Belgrad är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Göteborg och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Landvetter GOT flygplats vid 19 km, för incheckning för flygningen till Belgrad (Beograd Airport, IATA-kod: BEG) som drivs av Air Serbia eller Wizzair.
Även om det inte är möjligt att resa till Göteborg Belgrad endast med buss, finns det andra transportsätt (flygplan) som kommer att slutföra resan Göteborg-Köpenhamn.
Du kommer ombord på en buss till Göteborg. Bussen kommer att släppa dig i Kobenhavn (1.5 km från Köpenhamn, Danmark) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Gothenburg busstation (vid 1.5 km de Göteborg) minst 15 minuter före avgångstiden för Köpenhamn.
Det är inte möjligt att gå direkt från Göteborg till Belgrad utan förändring. Du kan ta tågetGöteborg-Stockholm och använda flygplan för att nå ditt slutmål.
Tåg från SJ till Stockholm lämnar Göteborg Centralstation järnvägsstation i Göteborg. Ankomst till Stockholm kommer att vara vid Stockholm Centralstation Station (0.5 km från centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)