Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Belgrad med flyg
Belgrad
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Belgrad
Belgrad
Se priser
Göteborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg till Belgrad
Belgrad
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Belgrad?

Planerar du att resa till Belgrad från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Belgrad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Belgrad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixTrain, SJ, Eurolines, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Belgrad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Belgrad-resa.

För din resa från Göteborg till Belgrad har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Belgrad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Belgrad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Belgrad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Belgrad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Belgrad

Många flygningar förbinder Göteborg med Belgrad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Belgrad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Belgrad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Belgrad

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Belgrad
Serbien
Avstånd
1545 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Göteborg Belgrad biljetter
Sök efter boende i Belgrad
Planera din resa från Göteborg till Belgrad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Belgrad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Belgrad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixTrain, SJ, Eurolines, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Belgrad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Belgrad

Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Belgrad?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Belgrad är det snabbaste sättet att resa de 1545 km mellan Göteborg och Belgrad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Belgrad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Belgrad har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Belgrad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Belgrad måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Belgrad?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Belgrad är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Belgrad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Belgrad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Belgrad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Belgrad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Belgrad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Belgrad för att täcka den 1545 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Belgrad?
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Belgrad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Göteborg till Belgrad är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Belgrad erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Belgrad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Belgrad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Belgrad?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Ankomstflygplatser i Belgrad

Beograd
Karta
Sök efter Göteborg Belgrad biljetter
Sök efter boende i Belgrad

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Belgrad

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Belgrad och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Belgrad.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Belgrad är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Belgrad under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Belgrad. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Belgrad.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Belgrad. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Belgrad.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Göteborg och Belgrad. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Göteborg-Belgrad.

Buss Göteborg Belgrad

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Belgrad. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Belgrad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Belgrad för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Belgrad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Belgrad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Belgrad, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Belgrad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Belgrad på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Belgrad extra kostnader.

Bussbolag Göteborg Belgrad

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Belgrad

Tåg Göteborg Belgrad

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Belgrad. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Belgrad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Belgrad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Göteborg till Belgrad kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Göteborg och Belgrad är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Belgrad minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Belgrad rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Göteborg till Belgrad

FlixTrain
FlixTrain
SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Belgrad

Flyg Göteborg Belgrad

Flygbolag Göteborg Belgrad

Air Serbia
Air Serbia
Wizzair
Wizzair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Göteborg Belgrad
Göteborg till Belgrad - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Belgrad

Vad man ska se och göra i Belgrad?

En av Belgrads mest emblematiska sevärdheter är fästningen, känd som Kalemegdan. Den ligger på en kulle och erbjuder en oavbruten utsikt över staden och är en oas av frid mitt i stadens liv och rörelse. Inne i fästningen kan man promenera genom magnifika trädgårdar, besöka militärmuseer och beundra historiska monument.

Belgrad är också känt för sitt livliga nattliv. Stadens gator kantas av barer, klubbar och restauranger där du kan njuta av den festliga atmosfären långt in på natten. Distrikten Skadarlija och Cetinjska är särskilt populära för att gå ut och insupa stadens bohemiska atmosfär.

När det gäller transport har Belgrad ett effektivt bussnät som trafikerar hela staden. Taxi är också populärt och prisvärt, men se till att du tar en officiell taxi för att undvika bedrägerier. För dem som föredrar att ta sig runt med cykel finns det också cykelvägar i hela staden.

Belgrad är också välkänt för sina ikoniska broar. Adriatiska bron är en av stadens symboler och erbjuder en magnifik utsikt över floden Donau. Örnbron är en gångbro som förbinder Kalemegdan-fästningen med Republikens torg.

Sök efter Göteborg Belgrad biljetter
Sök efter boende i Belgrad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid